+45 6340 4060

KM ConneX A/S

Karetmagervej 27A
DK-7000 Fredericia

mail@km-connex.com

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne

Karin Larsen

Head of Sales

+45 4098 5582

kal@km-connex.com

Jacob Elgaard

Head of Sales

+45 2065 9124

jel@km-connex.com

Privatlivspolitik

KM ConneX behandler de oplysninger, du giver os, eller som vi indsamler om dig, i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi er opmærksomme på, at dine oplysninger skal behandles med respekt og fortrolighed for oplysningerne og for dit privatliv.

Generelt

1. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan KM ConneX (“Virksomheden”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

2. Privatlivspolitikken gælder for personoplysninger, som du giver os, eller som vi indsamler via virksomhedens hjemmeside, www.kmcon.dk (“Hjemmesiden”).

3. Virksomheden er ansvarlig for dine personlige data. Alle henvendelser til virksomheden skal ske via de kontaktoplysninger, der er anført i afsnit 21.

Virksomhedens indsamling af dine personlige data

4. Hvilke personlige oplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

4.1. Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, såsom hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse samt oplysninger om din computer, for at optimere og forbedre webkonverteringen og målrette markedsføringen.

4.2. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller downloader materiale fra hjemmesiden, giver du dit samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

4.3. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrev eller downloads, til at administrere tilmeldingen og til direkte markedsføring, herunder at kunne informere dig om vores arrangementer og give dig andre nyheder og oplysninger, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig.

5. Hvad er grundlaget for indsamlingen?

5.1. Indsamlingen af data, som nævnt i afsnit 4.1, er nødvendig for, at vi kan beskytte vores interesser i at forbedre hjemmesidens funktioner og dens struktur, og for at præsentere dig for relevante tilbud.

5.2. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i afsnit 4.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

5.3. Vi indsamler kun punkterne i afsnit 4.2, hvis du giver dit samtykke til det.

Brug af databehandlere

6. Vi bruger eksterne virksomheder til f.eks. at varetage den tekniske drift af hjemmesiden, såsom at hjælpe os med at udføre målrettet markedsføring, herunder retargeting, og til at forbedre hjemmesiden. Disse virksomheder er databehandlere og er under vores instruktion, når de behandler data, som vi er ansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt tavshedspligt.

7. En af disse databehandlere, Google Analytics by Google Inc, er baseret i USA. De nødvendige garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Dine rettigheder

For at sikre gennemsigtighed i behandlingen af dine oplysninger skal vi som dataansvarlig informere dig om dine rettigheder:

8. Ret til at blive informeret

8.1. Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode om oplysninger om os, såsom hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger, der eventuelt gælder, og hvad kilderne til dataene er.

8.2. Du har ret til at få en kopi af de persondata, vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personlige data, skal du sende os en skriftlig anmodning sammen med relevant identitetsbevis.

9. Retten til berigtigelse

9.1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er en fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at kontakte os skriftligt, så oplysningerne kan blive rettet.

10. Retten til sletning

10.1. Du har ret til at få alle eller nogle af dine personlige oplysninger slettet af os.

11. Retten til at begrænse behandlingen

11.1. I nogle tilfælde har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger til kun at omfatte opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, er forkerte.

12. Retten til dataportabilitet

12.1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og du har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med afgivelse af dit samtykke til at abonnere på vores nyhedsbrev, jf. pkt. 4.2 og 4.3.

13. Retten til at gøre indsigelse

13.1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler med det formål at forbedre hjemmesidens funktioner og opbygning, jf. pkt. 4.1.

13.2. Du har også til enhver tid ret til at rette henvendelse om vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. afsnit 4.2 og 4.3.

13.3. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere autoriserede til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise juridiske grunde til fortsat behandling.

14. Retten til at trække samtykke tilbage

14.1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke.

14.2. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på mail@km-connex.com

15. Retten til at klage

15.1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København over vores behandling af dine personoplysninger.

Sletning af personlige data

16. Oplysninger, som vi har indsamlet som følge af, at du har accepteret at modtage markedsføring via e-mail, sms og post, vil blive slettet, hvis du trækker dit samtykke tilbage.

17. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, vil blive slettet, såfremt du kontakter os med henblik herpå. I alle nyhedsbreve vil du have mulighed for at svare og dermed fravælge dit abonnement.

abonnement. Når du afmelder dig, sletter vi automatisk de data, vi har indsamlet om dig.

Sikkerhed

18. Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring eller forringelse af personoplysninger samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

19. Adgang til dine personlige data er begrænset til medarbejdere, der har brug for sådan adgang for at udføre deres jobopgaver.

Kontaktoplysninger

20. Virksomheden er ansvarlig for de personlige data, der indsamles via hjemmesiden.

21. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte:

KM ConneX Navervej 12 7000 Fredericia Telefon: +45 6340 4060 E-mail: mail@km-connex.com

Ændringer i privatlivspolitikken

22. Denne fortrolighedspolitik kan til enhver tid ændres. Hvis vi foretager ændringer i fortrolighedspolitikken, vil du blive informeret om disse ved dit næste besøg på hjemmesiden.

23. Hvis du ikke kan acceptere den ændrede politik, vil du ikke kunne fortsætte med at bruge hjemmesiden, og dine personlige data kan blive slettet.

Versioner

24. Dette er version 1.0 af virksomhedens privatlivspolitik, dateret 29. april 2022.